» »Unlabelled » YouTube İş Ortaklığı Programı


Hobilerinizi ve uzmanlıklarınızı paraya dönüştürmek için yeni bir fırsat YouTube tarafından sunuluyor. Çok yakında Türkiye'de hayata geçecek olan "YouTube İş Ortaklığı Programı" kapsamında düzenli olarak 1 milyondan fazla kez izlenen video üreten kişiler ayda bir kaç bin euro kazanabiliyor. Detaylar için bu bölümü izlemelisiniz.Fotoğraflarını akıllı telefonuyla çeken ve fotoğrafçılığını bir adım ileri taşımaya çalışanlar için üretilen Lumix XS1, bu haftanın ürünü. Milyonlarca hayranı tarafından merakla beklenen Iron Man 3'ün oyunu da filmi kadar heyecan verici. Oyunla ilgili bilgiler ve görüntüler Haftanın Oyunu bölümünde. Hazırlayan ve Sunan: Erdal Kaplanseren - Kurgu: Ayça Cıkıt

İster videolarınızı arkadaşlarınızla paylaşmayı isterseniz de YouTube'a dayalı yeni bir kariyer oluşturmayı amaçlayın, YouTube İş Ortağı Programı'nda YouTube deneyiminizi zenginleştirmenize yardımcı olacak düzinelerce program bulunmaktadır. Programlar, becerilerinizi geliştirmenize, kitleler oluşturmanıza ve daha fazla içerikten para kazanmanıza yardımcı olacak şekilde hazırlanmıştır.
İş ortağı olmak için gereken ölçütleri karşıladığınızdan emin olduktan sonra programa katılabilirsiniz.
Bir YouTube iş ortağı olarak, para kazanma özelliğini etkinleştirmenizden sonra uygun videolarınız ilgili reklamlardan para kazanabilir. YouTube iş ortağı olmanın daha pek çok güzel avantajı vardır. Bu avantajlar hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.

YouTube İş Ortağı Programı'nın avantajları;


YouTube iş ortaklarının yararlanabileceği bazı avantajlar vardır. Bunların başlıcaları aşağıda belirtilmiştir:
Dünya Genelinde Bir İzleyici Kitlesine Ulaşma - YouTube, dünyadaki en geniş çevrimiçi video topluluğu; en geniş çevrimiçi video sitesi, birkaç başka çevrimiçi hedef ve dizüstü bilgisayarlardan cep telefonlarına ve televizyonlara kadar bir dizi tüketici cihazından oluşan bir ağdır. İş ortakları, fazladan tanıtım ve YouTube'da, İnternet üzerinde ve çevrimdışı olarak yürütülen özel reklam programlarına dahil olmanın keyfini çıkarır.
İçeriğinizden Para Kazanma - YouTube, otomatik olarak hedeflenmiş reklam biçimleri üzerinden iş ortağı videolarını destekler. Tek yapmanız gereken, Hizmet Şartları'mıza veTopluluk Kuralları'mıza uyan etkileyici video içeriği oluşturmaktır. 
Becerilerinizi ve Yaratıcılığınızı Geliştirme - Bir geliştirme programları, analitik araçlar ve topluluk kaynakları ana makinesi üzerinden, YouTube iş ortaklarının daha yüksek kaliteli içerik oluşturmasına yardımcı olur.
Münhasır Olmayan Bir Sözleşmeyle Esneklik Kazanma - YouTube, iş ortaklarının içeriklerini nereye yükleyip dağıtacağını kısıtlamaz. Böylece içeriğinizi YouTube dışındaki bir dizi ağa yükleyerek bu içerikten para kazanabilirsiniz. 
Ağ ve İşbirliği - YouTube'un hareketli iş ortağı ağı, yaratıcılık, istekli eğitmenler ve işbirliği yapan kişilerle olgunlaşmıştır.
Nasıl iş ortağı olacağınızı buradan öğrenin.


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder