» »Unlabelled » Ücretsiz sms gönderme script

İnternetten bedava ücretsiz sms  sitenizden gönderilmesin istiyorsanız tam sizin işinize yarıyacak bi script basit arayüzlü olan bu bedava ücretsiz sms script php olarak yazılmıştır.Script kontrol panelinden seo tema ayarlarını kaç defa gönderilecegini sınır koyabilme hakkınızda var script ingilizce dilindedir.Ücretsiz netten bedava sms mesajg göndereceklerin işine yarayacaktır.

Web sitesi gönderme ücretsiz SMS


Ücretsiz SMS gönderme web sitesi gönderirken kendi Ücretsiz SMS oluşturun. Bu dünyanın hemen hemen her ülkede kısa mesaj (SMS) gönderebilirsiniz. Komut ÜCRETSİZ için çalışır, metin mesajları herhangi göndermek için ödemezsiniz. Gerçekten çekici web 2.0 arayüzü. diğer komut farklı olarak, sahibi hiç kimse sistem kötüye emin olmak için kendi e-posta adresine tüm metin mesajları alabilirsiniz.

DOWNLOAD:

rar pass :sextvizle.com

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder