» » » Virtual Mafia v3 Oyun Scripti



Script Açıklaması: Virtual mafya farklı bir mafia scriptinin değiştirilmiş ve Türkçe'ye çevrilmiş halidir. Oyun scripti olarak kullanabileceğiniz scriptin ana karakteri GTA:SA'den hatırlayacağınız ana karakterdir. İlk başta bir sokak serserisi olarak başladığınız oyun senaryosu büyüyerek tüm dünyaya korku salan bir gangster olmaya çalışmaktır. Grafik yetersiz kalmış ancak geliştirildiğinde ve düzenlendiğinde size çok güzel bir alt yapı sağlamış olacak. Üyelik sistemi çalışan bu scriptte benzerinin yanı sıra bir çok özelliğide mevcut.

Script Kurulumu:  Dosyaları sunucunuza gönderin ve bir veritabanı oluşturun. Oluşturduğunuz veritabanına "SQL" dosyasını içe aktarın. Ardından "v3/connection.php" dosyasını kendinize göre düzenleyin. Admin paneline "v3/admin.php" adresinden giriş yapabilirsiniz. Admin kullanıcı adı "demo" şifresi "trscript"dir.



 script indir

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder