» »Unlabelled » Mp3 dinletme online mp3 çalma scriptleri

Mp3 scriptleri sitenizde mp3'leri dinletmek istiyorsanız bu konuda sizlere geniş bir arşiv hazırladık gerekli açıklamar yapılmıştır scriptlerin kurulumu hakkında.

Goldmp3 script
Script Hakkında:- Misafirlerin şarkı sözü ekleyebilmeleri - - Onaysız şarkı sözlerinin yayınlanmaması - - Şarkıları Onaylama/ Silme / Onay Kaldırma özellikleri - - En çok okunanların gösterimi - - Yeni Eklenenlerin Gösterimi - - Harfe göre sanatcı sıralaması - - Şarkı Sözü araması - - Okunma sayıları ve reklam alanları mevcuttur. - Admin Paneli Demo: http://sarkisozu.unigs.org/admin/ Admin şifre : demo


Musicbox mp3 script
Açiklama: kurulum gerektirmez, direk atın ftpye sonra girin, şifre isteyecek şifre " test " olacaktır. 
MP3 klasörü ve mp3lerinizi direk bilgisayardan o klasöre atıyorsunuz, ekleme ile uğraşmıyorsunuz o direk görüyor, sonra adını değiştirebiliyorsunuz direk.


Hitfm mp3 script
Açıklama:Arşivimde Bulduğum Güzel Hoş Asp Radyo Scripti Deneyip Kurmadım Orası Size kalmış Demo adresinden Scripti inceleyebilirsiniz..:) İyi Çalışmalar..
rar pass:dizifilmizle.pro



About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder