» » » Google seo taktikleri seo teknikleri


Google hakkında size seo taktikleri verecegimki paranız backlink alcam diye bosa gitmesin maddeler halinde taktikleri yazdım umarım faydalı olur.

1-Konu açtıgınızda en az 100 karakter özgün içerik giriniz.Konularınızın üstünde yer alsın google bot taramaya üsten baslıyor siteyi.
2-Attıgınız konu baslıklarını digerlerinden farklı olmasına dikkat edin.
3-Yeni açılan  bir siteniz var ise günde 3 konu girmeniz yeterlidir fazlası zarardır spam olarak geçebilir google'nin gözünde.
4-Sosyal baglantılar su an için googlenin en gözdelerindendir sosyal paylaşım butonları koyun sitenize.
5-Fazla etiket hep aynı cümleler bir konuda gecerse ilk zaman sıralamanız üste olsada zamanla gerileceginizi seo puanı yüzünden unutmayınız.
6-Pr'si yüksek güncel bloglara günlük ortalama 2 makale giriniz.Hit yapmak istediginiz sitenizin konularını ekleyiniz fazlası zarar bununda.
7-Hacklink artık her ne kadar tutulmuyor densede inanmayın yalan hacklink yapan siteler porno sektöründe dizi film izleme sektöründe genellikle yaygındır.
8-Paravan blog açın günde 3 tane açmanız yeterli bu bloglara kendi sitenizle ilgili konular açınız.
9-Bookmarking programıyla imleme yapabilirsiniz ister satın alın ister  warez olarak  internetten temin edebilirsiniz.
10-Mesela bir konu açıyorsunuz bu konunun içersinde hit yapmak istediginiz kelimeleri kalın yazı ile yapınız.
11-wiki edu gov backlink almaya fazla takılmayın bunun yararını cok az görürsünüz.
12-Gelelim en etkili seo yöntemine sizin A sitenizi B sitesi öneriyor link veriyorsa konusunda en etkili seo yöntemlerinden biride budur.
13-Script tema paylaşımı yaparak bu temaların altında footer kısmına  sitenizin linklerini ekleyebilirsiniz.
14-Resimleri videoları kendi sitenizde hostunuzda yani tutmaya çalışın'ki video resim aramalarındanda hit almaya başlıyacaksınız.

Arkadaslar umarım yeterince anlatabilmişimdir bu saydıgım maddelere dikkat ederseniz zamanla yükselişe geçip meyvelerini toplayacaksınız sadece google 1 sırada çıkmak için acele etmeyiniz sabır en büyük kozunuz olacak burada iyi çalışmalar başarılar dilerim.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder