» »Unlabelled » Hangi diziler ne zaman bitiyor?sezon finali yapacak diziler yaz dizileri

Yazın gelmesi ile  yavastan artık diziler sezon finallerini oynamaya basladı alttaki listede hangi dizilerin ne zaman bitecegi isim ve tarihleri ile beraber eklenmiştir.Yazın yeni dizileri baslıyacak hangi kanallarda yeni diziler yer alıcak yeni yaz dizileri  altta yer almaktadır.
HAZİRAN FİNAL AYI
Kanal D'nin iddialı iki dizisi olan "Kuzey Güney" ve "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" haziran ayında final yapacak. Üç sezondur Star Tv ekranlarında yayınlanan "Behzat Ç" ve geçen sezon yayınlanmaya başlayan "İşler Güçler" dizileri de ekranlara veda edecek diziler arasında.
20 DAKİKA DA BİTİYOR
Bu sezonun başında başlayan Tuba Büyüküstün'ün başrolünü oynadığı "20 Dakika" diziside 30. bölümüyle final yapacak.
Hangi dizi ne zaman bitecek?MUHTESEM YÜZYIL NE ZAMAN BİTECEK ?


Hangi dizi ne zaman bitecek? Muhteşem Yüzyıl: Üç sezondur ekrana gelen hem çok izlenen hem de çok eleştirilen 'Muhteşem Yüzyıl' bu sezon final yapıyor. Dizinin final yapacağını Rüstem Paşa karakteriyle nam salan Ozan Güven duyurdu


Hangi dizi ne zaman bitecek?

Öyle bir geçer  zamanki ne zaman bitecek ?

Öyle Bir Geçer Zaman ki: 'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle aynı zamanda yayına giren, izleyenleri ekran başına kilitleyen 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisi de ekranlara veda ediyor. 12 Eylül ihtilalini konu alan yapımın nasıl bir sonla ekrana geleceği şimdiden merak konusu oldu.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder