» » Arkadaslık script indir

Ücretsiz php arkadaslık script paylasıyoruz script kesinlikle warez degildir arkadasliksitesi.gen.tr kullandıgı script bire bir aynısıdır script ile ilgili biraz açıklama yapayım.
SRR Arkadaşlık Sitesi Kurulum Sistemi kurulumu. 
İndirdiğiniz klasör içinden çıkan veritabani.sql dosyanızı kendi veritabanınıza dump ediniz. Ardından func.connect.php içinden kendi veritabanı adınızı, veritabanı kullanıcı adınızı ve veritabanı şifrenizi giriniz. Daha sonra panel klasöründen functions.php yine aynı şekilde veritabanı bilgilerinizi kaydediniz. Bu adımları tamamladıktan sonra sırasıyla upload, album ve panel klasörü içindeki content klasörlerlerine yazma izni veriniz. Tüm bu işlemlerin ardından scriptinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Admin Panel için http://sayfaniz.com/panel Kullanıcı Adı: admin Şifre: 123456 Yönetim paneline giriş yaptıktan sonra Site Ayarları bölümünden gerekli ayarlamaları yapmanız gerekmektedir. Admin paneline giriş yaptıktan sonra yeni yöneticiler oluşturabilirsiniz.


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder