» » » » Vbseo full indirme ve videolu kurulum anlatımı

vBSeo, vBSeo 3.5.2, vBSeo 3.5.2 full indir, vBSeo 3.6 Null, vBSeo Download, vBSeo indir, vBSeo Kurulumu, Vbulletin Seo Eklentisi indir.
Açıklama:Vbulletin kullanan arkadaslar bilirki seo eklentisi olarak şu anda en gelişmiş ve en iyisi vbseo eklentisidir ücretli olan bu seo eklentisi sitenize eklediginiz takdirde hitte önemli artışlar elde edebilirsiniz.Tabi vbseo bide sitemapı var bunuda kullanmayı unutmayın ikisi ile beraber kullanırsanız seo sorununuz Vbulletin  için ortadan kalkar şu an bizim paylaşacagımız vbseo eklentisi wareze düsmüs olandır.Vbseo  kurulumu hakkınad bilgilerde altta yer almaktadır.

Kurulumu Yazılı anlatım ;
  1. Öncelikle vbseo ‘yu lisansladıktan sonra vbseo.com dan indirdiğiniz ve dosyaların içinde bulunduğu .zip dosyasını açıyorsunuz.
  2. İçerisinde bulunan upload klasöründe ki dosyaları, forumunuzun ana dizinine atıyorsunuz. (Forum siteadi.com/forum ise, dosyalarda buraya.)
  3. Ardından, includes klasöründe bulunan, “config_vbseo.php” dosyasına chMOD 666 veriyoruz.
  4. İçerisinde ki”.htaccess” dosyasını forumun kurulu olduğu dizine atıyorsunuz. (Dikkat: Daha önceden bir .htaccess dosyası tanımladıysanız, üzerine yazma yapmayın. vbseohtaccess indekileri mevcut dosyanıza ekleyin. Eğer .htaccesss dosyasını hiç oluşturmadıysanız, bu uyarıyı yoksayın.)
  5. Siteniz.com/vbseocp.php adresine giriyor ve vbseo’yu satınalırken aldığınız lisans anahtarını giriyorsunuz.
  6. Product klasörü içerisinde ki, crawlability_vbseo.xml dosyasını vbulletin admincp ‘den Ürün yöneticisine girerek yüklüyorsunuz.
vbseo Kurulumu başarıyla tamamlanmıştır.

Vbseo Kurulumu Video Anlatım:
i

VBSeo eklentisinin 3.5.2 ve 3.6.0 dowland linki:
http://hotfile.com/dl/143278031/ce6812d/vBSEO_v3.52_3.60.rar.html

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder