» » Basizle v5 wordpress teması download indir

Basizle v1 ile baslattıgı tema serisini v5 ile devam etmektedir v1'de gösterdikleri basarı film izle  yazdıgınızda googleye ilk sayfada  çıkan siteler v1 temasını kullanıyorlar.Basizle v5 sürümü sitemde deneme fırsatım oldu eklentileri sorunsuz kurdugunuz sürece tema ile ilgili bir problem yaşamayacaksınız şimdi wordpress film izleme teması olarak geliştiren bu sürümündeki genel özelliklerine bakalım.Seo puanı 92 olarak wmaraci sitesinde çıkmıştır ışıkları kapat film hakkında detaylı bilgi paneli bölümleri temada yer almaktadır.
Temayla birlikte All in One Seo eklentisini kullanırsanız sitenizin yükseklememesi için hiçbir neden yok. Gelelim temanın tasarımına. Öncelikle güzel renkleri içinde barındıran göz yormayan hoş bir tasarım. Single.php’yi oldukça başarılı bulduğumu söylemek istiyorum. Değişik ama güzel bir sayfa düzeni yaratılmış. Işıkları kapat gibi sinema sitelerinde olmazsa olmaz özelliklerin hepsi bulunuyor.




Tema ile ilgili sorun yaşayanlar linkler kırık ise bize yorum yazarak bildirmeniz rica olunur.



About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder