» » Ürün Satış script indir ücretsiz

Ürün satışı için bir site açacaksanız tam size göre bir script paylaşıyoruz tamamen ücretsiz warez olmayan bu script ile sitenizde ürün satışı yapabilirsiniz script hakkında detaylı bilgi altta  yer almaktadır.

- 9 Adet Renk Seçeneği
- Sipariş Formu
- Ödeme Bildirim Formu
- Biz Sizi Arayalım Formu
- Sayfa Yönetimi
- Blog Yönetimi
v.b. bir çok özellik tek bir scriptte birleşti.. Hadi ne duruyorsun hemen indir! Wink
Önemli Not : Sevgili ziyaretçilerimiz söz konusu script'in v1 sunumunu karşınıza çıkarttık ancak sizin de bildiğiniz gibi bu script v1 olarak kalmayacak, v2, v3 vs. güncellemeleri çıkacak. Ancak bu güncellemelerin sağlıklı ve size yönelik olabilmesi için lütfen scriptte gördüğünüz eksik yönleri, eklenmesi gerektiğini düşündüğünüz eklentileri v.b. tüm herşeyi iletişim sayfasından bana ulaştırarak hem bana büyük ölçü de yardımcı olmuş olacaksınız hemde siz kullanıcılarımızın isteklerine göre script şekillenmiş olacaktır. Şimdiden yapacağınız bütün bildirimler için teşekkür ederim.
Güle güle kullanın. Laughing


Kurulumu:
İndirdiğiniz dosyaları rar'dan çıkartıp siteniz'e ftp yoluyla bağlanarak dosyaları www(linux, cpanel), httpdocs(windows, plesk) klasörünün içine atıyoruz. (SQL dosyası hariç) Upload işlemini tamamlandıktan sonra sitenizin cpanel, plesk paneline bağlanıp veritabanı oluşturuyoruz. (nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız lütfen google'dan araştırın.)

Veritabanımızı oluşturduktan sonra oluşturduğumuz veritabanının phpMyAdmin'nine (veritabanı yönetim paneli) giriş yapıyoruz. İndirdiğiniz dosyalar arasında veritabani.sql.gz adında ki dosyayı veritabanı yönetim panelinde üst menü de bulunan İçe Aktar işlemini kullanarak dosyayı seçip diğer görünen seçenekler de bir değişiklik yapmadan hemen altında ki butona basarak veritabanı tablolarımızı oluşturuyoruz. En son işlemimiz ise dosyaların içinde bulunan config.php adlı dosyayı not defteri veya benzeri programlardan biriyle açıyoruz. (dosya içinde neyin nereye yazılması gerektiği açıklama satırlarıyla belirtilmiştir.) Dosyamızı kaydettikten sonra tekrar ftp'den değişiklik yaptığımız dosyamızı upload ediyoruz. 

Tebrikler sorunsuz bir şekilde script'i kurdunuz.

Önemli Not : Yukarı da yazan kurulum işlemlerini uyguladığınız halde siteniz açılmıyor, hata mesajları veriyor yada farklı bir durum meydana geliyor ise önce bu durum ile ilgili google'da araştırma yapmanız gerekmektedir. Hosting sağlayıcınızla yada bilen biriyle iletişime geçip kendisinden scripti kurmasını istemelisiniz. Bu iki şıkkı değerlendirmenize rağmen hala bir sonuca ulaşamadıysanız ve indirdiğiniz script'in hatalı yada bozuk olduğunu düşünüyorsanız lütfen iletişim sayfasını kullanarak benimle iletişime geçin. (Sorun ile ilgili kuru bir mesaj'ı kabul etmem ve dikkat'e almam. Ekran görüntüsü, sorun ile ilgili ayrıntılı bilgi var ise çıkan hata, kod yazılarını göndermeniz gerekmektedir.) 

Demo'ya ulaşmak için tıklayın. 

Yönetici paneline ulaşmak için tıklayın.

Not : Script demo olarak kurulmuştur. Scriptte bulunan bütün işlemler kısıtlanmıştır.

Yönetici Paneli Bilgileri 

Kullanıcı Adı : admin
Şifre : admin


Dosyaları indirmek için tıklayın!

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder