» »Unlabelled » İndirlive V6 Program Download Teması

Wordpress için çıkarılmış olan program download sitesi yada baska bir download olarak kullanabilceginiz bir temadır.Wordpress  indirlive v6 olarak çıkarmış oldugu bu tema ile iyi hitler elde edebilirsiniz seo bakımından oldukça kuvvetli olan bu temayı sizinle paylaşıyoruz.

İndirlive v6 teması bir program download temasında olması gereken özelliklerin neredeyse tamamını içerisinde barındırır, bu özelliklerin tamamı düşünülerek kodlandı. Hem tasarım, hem kodlama hemde performans açısından hafif %100 seo uyumlu, arama motoru dostu, hit canavarı bir tema'dır.

Kesinlikle hatasız bir şekilde kodlanmıştır, seo konusunda kendini aşmış, uzman kişiler tarafından kontrol edilerek, ve tema'nın seo uyumluluğu kanıtlanarak, kesin ve net bir sonuca ulaşılmıştır. 

Kısacası gönül rahatlığıyla, aklınızda her hangi bir soru kalmadan bu temayı web sitelerinizde kullanabilirsiniz. 

Tema'nın görseli, performansı ve özelliği ziyaretçiye hitap etmektedir. Tamamen hit, seo, google arama motoru ve, ziyaretçi için kodlanmıştır. 

Alanında profesyonel kişiler tarafından uzun emekler sonucu kodlanmıştır. Yeni web standartlarına, yani yeni web teknolojilerine uygun, XHTML valid bir şekilde kodlanmıştır. Tema kodlanırken tüm performans ve seo ayrıntıları dikkate alınarak üzerinde gerekli çalışmalar yapılmıştır. 

Performans, ve seo optimizasyon'unu etkileyen en küçük kriterler dahi dikkate alındı. Siteye giren ziyaretçi'nin siteden memnun kalması ve siteden ayrılırken içerisinde bir pozitif etki ile ayrılması için bir takım çalışmalar yapıldı. 

Siteye giren google örümcek'leri sitede ilk önce nereye bakacak, nereyi indexleyecek, siteye girince ne gibi bir sonuçla karşılaşacak, karşılaştığı sonuçları nasıl ne gibi yöntemlerle değerlendirecek bu kriterlerin hepsini düşündük, seo konusunda kendini aşmış uzman kişilerinde yardımını alarak hallettik. 

İçerik sayfası içerisindeki anahtar kelime yoğunluğu dikkatte alındı ve içerik sayfaları için anahtar kelime optimizasyonu yapıldı. 

İçerik sayfasındaki anahtar kelime yoğunluğunu elimizden geldiği ziyaretçiyi rahatsız etmeyecek bir şekilde artırdık, yorum alanı kısmında, program inceleme kısmında vs. bunu görebilirsiniz. 

Her içerik sayfasına özel renkli, her sayfayı yenilediğinizde rengi değişen ve otomatik olarak anahtar kelime üreten seo uyumlu farklı ve özel bir sistem yazıldı. Bu sistem google aramalarında diğer sitelere göre daha üst sıralarda çıkmanızı sağlayacaktır. 

Fazla etiket ekleyen kişiler için bir yöntem düşündük ve uyguladık, etiketleriniz artık ziyaretçiyi rahatsız etmeyecek, çünkü etiketleri açılır kapanır bir menü içerisinde gösteriyoruz. 

Bu menüye tıklanmadığı taktirde etiketler sayfa içerisinde bulunan ziyaretçiye görünmeyecektir. 

Sadece google arama motoruna sorunsuz bir şekilde görünecektir. Menüye tıklarsanız hem ziyaretçiye hemde google arama motoruna görünür.


DOWNLOAD: http://www.multiupload.nl/B381MMLS8W
RAR PAS:dizifilmizle.pro

lisans.php içiinde Bulunan 

8bede5c3d8f95b32190c03f12ac41062


http://www.kaancelik.net/md5.php 

Buaraya Girip siteadı.com Şeklinde Yazarak Md5 lisans.php Tırnak işaretli yere girmek

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder