» » Wordpress seo eklentileriden wp-penguen matik eklentisi indir

Yazdıgınız yazıları penguen uyumlu hale getirmek icin wordpress için çıkarılmış güzel bir eklenti ile karşınızdayız siz makale yazın oo size yazdıgınız makale'de ne hataları oldugunu seo yapısına uygun olup olmadıgı hakkı not verip nerelerde yanlıs yaptıgınızı sölesin şimdi wp-penguen hakkında kısa bir bilgi anlatım yapalım.

Yazı içeriğinizdeki görsellik ve sosyal medya gibi yönlere önem vermeye başladı. Sosyal medya olayını bu eklenti ile değil de içerik ve görsellik kısmını yayınlayacağım eklenti ile Penguen’e uyumlu hale getirebileceksiniz.
Eklenti’yi aktifleştirip, ayarlar sekmesinde WP Penguen-matik bölümüne girdiğinizde size 3 adet soru soruyor, sitenizle ilgili oluyor bunlar. Sadece 1. tik’te aktifleştirilsin mi soruyor, diğerlerini kafanıza göre yaparsınız. Önerim 3 tik’i de işaretlemeniz olacaktır.
Yazı Sekmesi Bölümünden Bir Görüntü (Yazı yayınlama bölümünde sağ üst tarafta) :
EKLENTİ NE YAPIYOR?
Site içinde yayınlayacağınız yazıyı nasıl Penguen sistemine en uyumlu halde yazacağınızı anlatıyor.
Sağ üst taraftaki yönergeleri tek tek izleyip uyguladığınızda Kırmızı Çarpı işaretleri sayfayı yenilediğinizde eğer işlemleri doğru yaparsanız Yeşil Tik haline geliyor.
En altta ise yazınızın Penguen’e uyumluluğuna göre bir puan veriyor. %50 vermiş mesela benim son yazıma.
KULLANIMI?

Yapmanız gereken iki şey var, eklentiyi aktifleştirin ve yazı yazma bölümüne gelip WP Penguen-matik bölümüne yazınız için gereken KEYWORD’ü eklemek ve yönergeleri izlemek.
Artık yazılarınızı Penguen Uyumlu yazabilecek ve Google tarafından daha çok sevileceksiniz!

WP Penguen-matik İndirme Linki : TIKLA http://www.upload.tc/download/188598…matic.rar.html

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder