» »Unlabelled » En Güzel En İyi Android Temaları

Android’in en iyilerini seçmeye temalardan devam ediyoruz. Bu konumuzda sizler için en iyi 5 temayı topladık. Bakalım sizde bu temaları beğenecek ve telefonunuzda ya da tabletinizde kullanmaya başlayacak mısınız? Sizi daha çok sabırsızlandırmadan hemen başlayalım. 

iPhone 5 Screen

unnamed-56
Android işletim sistemli cihazınıza bir iPhone 5 gibi durmasını istiyorsanız bu uygulama tam size göre. iOS işletim sistemli iPhone 5′i artık android işletim sistemli cihazınızda yaratabilirsiniz. Bir çok farklı arkaplan bulunmakta. İstediğiniz arka planı ayarlayarak cihazınızı iPhone 5′e dönüştüreceksiniz.
unnamed (34)-tile
 buton
Galaxy S3 Dandelion LWP
unnamed-48
Bu tema sayesinde android işletim sistemli cihazınız Samsung Galaxy s3 gibi yapabilirsiniz. Karahindiba bitkisinin başta olduğu farklı arka planlar içerisinden birisini seçerek bu temayı kullanmaya hemen başlayın.
unnamed (36)-tile
buton
 GO Launcher EX
unnamed (50)
GO Launcher EX adlı tema uygulaması sayesinde cihazınıza dilediğiniz gibi hava verebilirsiniz. Farklı temalar, düzenler ve widgetler ekleyerek çok değişik hale getirebilirsiniz. Yani bu uygulama ile tam anlamıyla cihazınızı kişiselleştireceksiniz. Çok güzel ve kullanışlı bir uygulama sizleri bekliyor.
unnamed (44)-tile - Kopya

buton

lines

Celtic Garden HD

unnamed (51)
Celtic Garden HD adlı tema ile telefonunuza harika bir bahçe teması yükleyeceksiniz. Telefonunuzu açtıkça içiniz rahatlayacak harika bir keyif alacaksınız. Ayrıca tema hareketli bir tema olduğundan böcekler kelebekler uçuşacak bazen yağmur yağacak. Harika bir tema sizleri bekliyor.
page
buton

lines

Frozen Window

unnamed (63)
Frozen Window adlı tema ile harika bir kış temasına sahip olacaksınız. Birbirinden canlı ve güzel arka planlar ile çok güzel bir tema. Ayrıca bu temanın bir çok özelliği bulunuyor. Mesela arada ekranınız buhulanıyor. Bunu eliniz ile siliyorsunuz. Çok canlı ve güzel bir tema sizleri android işletim sistemli cihazlarınızda bekliyor.
 unnamed (60)-tile

 buton

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder