» »Unlabelled » Bedava ücretsiz vps hosting

3 aylık bedava 2 gb ram'li vps kim istemezki verecegim siteye nasıl bedava ücretsiz vps alacagını anlatan videoda ekledik umarım yararlı bir konu olur.

Bedava vps veren site adresi:https://vcloudservice.vmware.com


VPS özellikleri : 
Windows-Linux 2 CPU Intel(R) Xenon(R) Cpu X5680 @ 3.33 GHz (2 processors)

memory (RAM) 2.00 GB

Disk : 50 GB

Açıklama:
Bir kaç ayrıntı: Firma 3 aylık VPS vermekte. hesap olustururken türkçe karakter kullanmıyoruz vps alabilmeniz için hesabınızı 2 ayrı çeşitte onaylamalısınız (telefon,email)
Arkadaşlar ücretsiz email ile onaylanmıyor malesef(hotmail,gmail) email ile onaylayabilmeniz için site adresiniz ile mail açmalısınız örneğin darbedici@siteminadi.uzantı gibi bu adımı yaptıkdan sonra maile bir kod geliyor link ile beraber burada maili aktifleştiriyoruz .. sonra telefon onayına geçiyor sms geliyor sms deki kodu yazıyoruz arkadaşlar daha sonrasında hesap onayı hakkında bi mail geliyor bu mailde kullanıcı adı şifremiz mevcut siteye girip sunucumuzu olusturuyoruz..sunucuya girmek için sunucular kısmındakı yeri genişletiyoruz run console tıklayarak chrome eklentı kuruyoruz firmanın sunucularına erişmesi için sagladıgı yöntem bu tabiki sizler sunucuya bir kereye mahsus böyle girip sunucu erişim ayarlarını yapılandırarak uzak masaüstü baglantısı ile baglanabilirsiniz selametle....Youtube ’ da bunun ile ilgili bir video buldum arkadaşlar yapamayanlar buradan yardım alabilir.

Tanıtım kayıt videosu:
http://www.youtube.com/watch?v=CP5GxhCkNu0 

Internet explorer hatası alanlar : http://myhosting.com/kb/index.php?/a...iguration.html

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder