» »Unlabelled » 3D Galatasaray Live Wallpaper Android tema






Eğer zaman tüm Galatasaray Bagde ve diğer fotoğraf keyfini sağlayacak Büyük canlı duvar kağıdı.
Uygulamayı menüden göstermek için resim değiştirebilirsiniz, canlı duvar kağıdı interaktif, hareket tepki ve hız ve şeffaflık yapılandırmak ve bunu (Ayarlar menüsünde) tercih ediyorsanız interaktif işlevi iptal edebilirsiniz.
Amblemi görmek ve daha hızlı tercihleri ​​bölümüne erişmek için doğrudan erişim bağlantısı içerir.Ekran koruyucu yüklemek veya yapılandırmak için, aşağıdaki adımları izlemeniz gerekir:
- Menü tıklayın
- Duvar kağıdı üzerine tıklayın
- Canlı duvar kağıdı üzerine tıklayın. Burada canlı duvar kağıdı bulacaksınız yerdir. Bunun üzerine tıklandığında ettikten sonra, bitirmek için ayarlara erişmek veya alternatif olarak, biz kağıdını ayarla tıklayabilirsiniz mümkün olacak.




Uygulama Nasıl Kurulur
1.Adım : Yukarıda bulunan .apk uzantılı dosyayı indirip SD Kart okuyucu veya usb bağlantısı ile cihazınıza gönderin (İndirdiğiniz dosya Winrar (rar) arşivi içerisinde ise ilk önce arşivden çıkarınız.)
2.Adım : Cihazınıza gönderdiğiniz .apk uzantılı dosyayı bulup Uygulama yöneticileri veya apk manager vb uygulamalar ile bulup üzerine çift tıkladığınızda kurulum başlayacaktır.
3.Adım : Kurulum dosya boyutuna cihazınızın özelliğine göre maksimum 1 dakika kadar sürebilir.

Not : Yukarıdaki basit anlatımı anlayamadıysanız veya bir sorun ile karşılaştıysanız detaylı anlatım için Tıklayınız.


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder