» » Authority BackLinks Edu ve gov sitelerden backlink bulma programı

Backlink konusunda süphesiz en cok aranan saglam bir backlink elde etmek icin en con aradıgımız backlink çeşidi edu ve gov siteleri idir.Bu program sizin yerinize edu ve gov backlink alabilcegini yorum atabilceginiz siteleri bularak ekleme yapıyor.

Authority BackLinks Programı

Authority Backlinks programının arayüzü kullanıcılar için oldukça kolaydır.Bir çok profesyonel seo programı baştaSenuke-x ve Xrumer programlarını çözmek için bir çok zaman harcarız.Authority Backlinks en büyük özelliğe sizlere doğal yollar ile alabileceğiniz .edu ve .gov siteleri bulurken aynı zamanda programda ama kısmında Anahtar Kelimenizi yazdığınız zaman anahtar kelimeniz geçen ilgili siteleri bulucaktır ki bu sitenize gelen bağlantıyı çok daha güçlü kılıcaktır.Aynı zamanda rakiplerinizin backlink aldığı yerden backlink almış olucaksınız.
seo9

Keyword kısmına edu veya gov sitelerde bulmak istediğiniz kelimeyi yazıyorsunuz.Exact Search diye aratırsanız daha fazla liste çıkarıyor program.Yukarıdaki resim benim kelimesinden yaptığım aratma sonucudur.Programın başla bir özelliğide listede çıkan siteleri tıkladığınız zaman hemen yan tarafta o site açılmaktatır.Böylece hızlı bir şekilde foruma üye olabiliyorsunuz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum :