Wpseo indir,wpseo null indir,wpseo full indir,wpseo eklenti indir.
wp seo eklentisi bir wordpress dayalı blogunuz var ise tam size göre bir eklenti bu eklenti sayesinde bloglarınız daha çok ziyaretçi çekebilirsiniz.All ın seo ve wp seo şu an için wordpress blogların en saglam seo eklentilerinden biridir.
Wp Seo eklenti özellikleri:WordPress’in ücretli seo eklentisinin son sürümüdür. Hiçbir şekilde güncelleme istemez. Resim localhosttandır. Gayet güzel çalışıyor. Null işlemi tarafımca yapılmıştır ve eklentinin offical sitesindeki trial sürümü kullanılmıştır.
Eklentinin offical sitesine gitmek için buraya tıklayın.
wpSEO eklentisi offical sitesinde 19.99 € fiyat etiketine sahip. Ama bence bu fiyatı sonuna kadar hakeden bir kodlaması var. Şiir gibi kodlanmış bir eklenti gerçekten çok beğendim. Null işlemi epey uğraştırdı :-D
Ayrıca belirtmek istediğim bir diğer nokta ise wpSEO bu son sürümü ile birlikte sadece İngilizce olarak geliyor. Başka ek bir dil içermiyor. Benimde bu eklentiyi Türkçe’leştirme gibi bir plan var kafamda. Zamanla bu sayfayı güncelleyip yeni TR dosyasını size sunacağım. Bu sayede eklentiyi TR olarak kullanma şansına sahip olacağız. Bana bu çeviri projesinde yardım etmek isterseniz lütfen yorum bırakın.
Download : https://rapidshare.com/files/1347961197/wpseo.rar
RAR Paswd : wlord.org
Update 19.08.2012 : Eklentinin lisans dosyası güncellendi.
Update 24.08.2012 : Eklentinin en güncel hali eklendi.
Kurulum ile ilgili sorun yaşayan olursa bize bildirsin.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder