» »Unlabelled » Worpress otomatik yorum botu indir

Wordpree otomatik yorum atma botu arıyorsanız tam size göre işte wpacp firmasını çıkarmış oldugu otomatik yorum botu olan bu bot çalıştırıdıgınızda istediginiz kadar yorum atabilir googlenin gözünde degerli bir site olarak görünebilirsiniz.

Şu alttaki göstergede  botu kullandıktan sonraki hit yükselişini göreceksiniz.
Şimdi sizlere otomatik yorum eklentisinin tanıtım videosunu izlemeniz için nasıl kullancagını gösteren bir video izleyeceksiniz.
Otomatik yorum için gerekli olan isim listesi mail adreslerini  bu eklentini satışını yapan firmanın kendi sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz işte mail listesi ve isimm listesinin yer aldıgı linkler.

Eklenti hakkında bilgi ;Bir siteniz varsa ve arama motorlarında yükselmek istiyorsanız (SEO) sitenizdeki yorumlar çok önemlidir. WordPress kullanan arkadaşlar için bir eklenti ile ilgili bilgi vereceğim. Eklenti sayesinde sitenizde yorumlara elle veya otomatik yorumlar gönderebilirsiniz. Bu sayede google için önemli bir kriter olan yorum sayısı ve kalitesi şartını yerine getirmiş oluruz. Kısacası basamakları daha hızlı yükselmek için bu eklentiyi kullanmak akıllılık olur. Bu eklenti ücretlidir. Fiyatı normalde 130TL iken 55T’L ye indirmişler.  Kullanmak isteyen webmasterlar mutlaka fayda görecektir. Ayrıntılı bilgil için tıklayınız.

http://www.wpacp.com/downloads

Null kırılmış hali eklentinin alltaki linkten indirebilirsiniz.

http://www.dizifilmizle.pro/indir/wpacpv2.rar




About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder