Yaptığı reklamlarla ve reklama ayırdığı bütçesiyle sonunda 3 milyon yatırım almaya başaran fiverr mantığıyla çalışan yerli girişim sadeceon sitesinin scriptini indirin.

Bu scriptin mantığı insanlar yaptıkları işleri veya yetenekleri sitenize ilan olarak girerler ve müşteri ararlar. Satın almak isteyenler ödeme yaptıklarında ödeme size gelir, satıcı işi teslim ettikten sonra müşteri ödeme için onay gönderiri ve para satıcının hesabına komisyonu kesilip geçer. Yani siz bu işlemlemden %30 para kazanırsınız. 10 liralık bir satışta 3 tl, 100 liralık bir işlemde ise 30 tl.

3 tl 5 tl ile zenginmi olunur diye düşünebilirsiniz. Ama birde şu açıdan düşünün. Binlerce kullanıcısı olan sadece on son zamanlarında günlük 5bin satışı aşmış durumdadır. yani her satılan paket min. değer olan 10 lira dahi olsa site sahipleri bu işlemler sayesinde 15bin lira günlük kar elde ediyorlar. aylık 450bin lira hiçte kötü bir para değil sanırım :)

Scripti indirdiniz kurdunuz zengin olacaksınız diyede bir şey yok tabiki. Önemli olan reklam ve duyurmaktır. Sadece on yayın hayatına başladığından beri yaptığı reklamlarla bu noktaya gelmiştir.

Scriptin özelliklerine geçecek olursak kullanıcı arayüzünü demo kısmından inceleyebilirsiniz. Admin paneli kısmında ise üyelerinizi yaptıkları alış verişleri ilanlarını görebilirsiniz. Sistemde biriken ödemeleri, ödeme alt limitine ulaşmış satıcıları görebilirsiniz. Ödeme talep edenleri takip edebilir ve paypal ile entegre çalışan sistem sayesinde hepsine toplu ödeme yapabilirsiniz. Admin paneli ve kullanıcı arayüzü tamamen türkçedir. İndirip kurun ve keyfini çıkarın.

Böyle bir scripti satın alamazsınız, özel yazdırmanız gerekir. Özel yazılım ile böyle bir scriptin maliyeti 5 ile 10bin lira arasındadır. Buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz!

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder