Bildiğiniz gibi, web site sahipleri reklam ajansları internetle uzaktan yakından alakası olan herkes Google'da aramalarda ilk sırada çıkmanın ne kadar gerekli ve faydalı bir şey olduğunu bilir. Bugün sizlere Türk reklam ajansı tarafından oluşturulan sadece Türk ziyaretçilerle çalışan ziyaret süresi 2-2.5 dk. olarak ayarlanmış saatte 1k (bin) tekil hit yönlendirebilen bir program sunacağım.


Bu program sayesinde hiç bir şey yapmadan günde 20-25 bin ziyaretçi istediğiniz kelime yada kelime öbekleri üzerinden Google da arama yapmış sitenizi bulmuş ve tıklamış şekilde sitenize gelecek. Tamamen seo dostu ve destekçisi olarak ayarlanmış random şekilde sayfa gezen program, getirdiği ziyaretçileri 2-2.5 dk. kadar sitenizde gezdirecek. Bu süre ve adetler istediğiniz kelimelerde çok kısa sürede en üste çıkmanızı sağlayacak. Program normalde ücretli olarak ajans müşterilerine aylık lisans şeklinde kiralanmaktadır. Ajans programın aylık bedelini 1000$ olarak belirlemiş. Buradan süresiz ve ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bireysel kurumsal her türlü web site için kullanılabilir.

Yapmanız gereken otomatik kurulum programın bitmesini beklemek, ziyaretçilerin gelmesini istediğiniz linkleri yazmak, karşısında ki boş kutucuklara Google dan aranmasını istediğiniz kelime yada kelimeleri sıralayıp çalıştır butonuna tıklamanız yeterlidir. Aynı anda 20 satır yani 20 farklı web site için programı çalıştırabilirsiniz. Aynı web sitesinin 20 farklı sayfasının linklerini de yazabilirsiniz. Bu size kalmış bir şey. Programı kullanan Türk kullanıcıların sayısı 100binin üzerindedir. Program farklı browserlere ve indirme dosyalarını gömülmüş şekilde piyasaya yayılmış. Çoğu kişi sizin sitenizi ziyaret ettiğinden bile haberdar değil. Arka planda çalışan bu program sayesinde Google da kimseyi rahatsız etmeden hızla yükselmeniz kısa sürede mümkün.

Programın detaylı özelliklerine değinecek olursak, programın içinde ziyaretçi cinsiyeti seçme, bulunduğu lokasyon yani il seçme, yaş aralığı seçme, 20 kategoriden oluşan ilgili alanı seçme gibi özellikler bulunuyor. Programın içinden yine ziyaret süresini 10 dk. ya kadar arttırabilir yada 30 saniyeye kadar düşürebilirsiniz. Belirlediğiniz özelliklere göre size istediğiniz ziyaretçileri gönderen bu programı indirmek için acele edin!

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder