Evet arkadaşlar bugün yine sizlere ytpara sitesinde 3.000 liraya satılan film sitesi scriptini tanıtıp sunmak istiyorum. Script oldukça işlevsel ve türkçe. Hem görünüm olarak şık hemde kullanım olarak gayet zahmetsiz.

Scriptin özelliklerine geçmeden önce son yılların en popüler kategorilerinden olan film izle kategorisine deyinmek istiyorum. Film izleme konusunda evinde interneti olmayanlar film kiralama dükkanlarından tanesi 2-3 liraya filmler alırken, evinde internet olanlar google aracılığıyla vizyondan yeni çıkmış filmlere, hatta vizyonda olan filmlerin sinema çekimlerine anında ulaşabiliyorlar. Bu sayede film e gidenlerden, filmi kiralayanlardan çok filmi bu yöntemlerle izleyenler oluyor. Film siteleri arasında günde 1 milyon tekil ziyaretçiye ulaşanlar var. Bu ne demek bana ne faydası var diyebilirsiniz ama bilenler iyi bilir hit demek para demektir. Gerek mobil reklamlarla gerek banner reklamlarıyla veya popup slash reklam modelleriyle inanılmaz paralar kazandıran bir kategoriden bahsediyoruz.

Kısaca hesap yapacak olursak günde 100bin tekil ziyaretçisi olan bir film sitesinin geliri şu şekilde olacaktır:
popup slash reklamlardan günlük 400 tl
adsense benzeri farklı banner ve tıklama başına para veren reklamlardan günlük 200 tl
ziyaretçi siteye girince ilk tıklamasını kullanan pageskin modeli reklamlardan günlük 150 tl
Mobil reklamlardan günlük 300 tl
video öncesi reklamlardan günlük 150 tl
gibi bir kabataslak hesapla bu sitenin günlük geliri yaklaşık 1000-1500 tl dir.
aylık olaraksa 30bin liranın üstünde bir getiri sağlayacaktır.

İşin özünü anlattıktan sonra scriptin özelliklerine geçelim..
Script kolay kurulum fazla yer kaplamayan bir kod yapısına sahiptir. Scripti kurduktan sonra bir kullanıcı arayüzü birde admin paneli olarak 2ye ayıra biliriz. Admin panelinin uzantısı site adresi /admin şeklindedir. Bütün film ekleme düzenleme zamanlama silme v.s. işlemleri admin panelinden yapılmaktadır. Daha önce wp kullanmış biri hiç yabancılık çekmeyecektir. Script dili php ve asp karışımıdır. Oldukça basit ve anlaşılır bir yapısı vardır.

Kurulumu tamamladıktan sonra botlarınızı ve ayarlayıp yayın zamanlarını tercih ettikten sonra size arkanıza yaslanıp izlemek kalıyor. Script farklı bot yazılımları sayesinde film afişini başka siteden çekiyor, film ismini ve etiketlerini sizin belirleyeceğiniz yapıya göre ayarlıyor. Filmin açıklamasını sinemalar.com gibi film fragman tanıtımı yapan yerlerden alıyor. Filmleri vk, ok.ru, sitelerden çeken 15 farklı popüler film sitesini tarayarak ister en baştan ister en sondan şekilde sitenize kopyalıyor. Bunları yaparken size botu zamanlamak kalıyor. İsterseniz günde 1 film isterseniz saatte 1 film ekle şeklide ayarlayabiliyorsunuz. En ideali 4-5 saatte bir film şeklinde olanıdır. Başlarda biraz hızlı gitmenizi zararı olmaz.

Filmler sitenizede yayınlanmadan önce botlar son kontrolleri yapıyor ve kırık link çalışmayan video veya çözünürlüğü bozuk afiş olduğunda o filmi taslak olarak kaydediyor ve bir sonraki filme geçiyor. Taslağa düşen filmlerle siz ilgilenebilirsiniz yada silip tekrar başka siteden çekmesini sağlayabilirsiniz. Botlar akıllı şekilde çalışıyor ve daha önce eklenmiş filmleri tekrar eklemiyor. Kısacası zahmetsiz ve özgün bir film sitesini size botlar oluşturuyor. Sizde reklamları yöneterek para kazanma işini halledebilirsiniz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder