» » Zamanlanmış Yazılar Özelliği nasıl kullanılır anlatımı burda

Wordpress konuları arka arkaya göndermenizi google bunu spam olarak algılayabiliyor.Peki konuları istedigin zamanda nasıl ayarlayıp gönderebilirsiniz bu konumuzda bunu anlatacagınız siz web siteye girmeseniz bile oo sizin yerinize  bu işi yapıyor işte anlatımı.

wordpress zamanlanmis yazilar ozelligi Zamanlanmış Yazılar Özelliği Nasıl ve Neden Kullanılmalı?
WordPress’in yazı zamanlama özelliği nasıl kullanılır, hangi konularda fayda sağlar? Hepsi bu yazıda.
WordPress’in yazı zamanlama özelliği, yazmış olduğunuz bir yazıyı hemen değil ileri bir tarihte ve istediğiniz bir saatte yayınlanmasını sağlar. Blog yazınız, siz bilgisayar başında olmasanız da yayınlanır.
WordPress’te yazı zamanlama özelliği nasıl kullanılır?
Aslında yazı zamanlama özelliğinin kullanımı çok basit fakat daha önce gözünüze çarpmamış olabilir. Aşağıdaki videoda yazınızı nasıl ileri bir tarihe zamanlayacağınız basitçe anlatılıyor. Video İngilizce fakat yazıların nereden zamanlandığını görebilirsiniz.
WordPress’te yazı zamanlama özelliği hangi durumlarda kullanılır?
Geçtiğimiz haftalarda yine WPDestek’te WordPress’in zamanlanmış yazılar özelliğini kullanıyor musunuz? sorusuyla bir anket yayınladım. Bu ankete %66 oranla Evet%26 oranında ise Hayırcevabı geldi. Bunun üzerine yine forumlarda WordPress kullanıcıları ile bu özelliği hangi amaçla kullandığımızı ve yazı zamanlama özelliğinin faydaları hakkında tartıştık.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder