» »Unlabelled » Alexa sıralama düsürücü program

Alexa sıra düsürme alexa sıralama nasıl düsürülür gibi soruların cevabı bu konuda kısa bir yöntem ile artık alexa sıralamanızı düsürebileceksiniz.

 
  Merhabalar, uzun bir aradan sonra büyük güncelleme sonucu "Alexa Sıra Düşürücü v6"yı paylaşmış bulunuyoruz. Hemen hemen öncelerden programın amacını herkes biliyor. Pek bir açıklama yapma gereği duymuyorum kısaca bahsetmek gerekirse farklı farklı Ip adreslerinden sitenize (bot) bağlanarak Alexa'da ki sıranızın düşmesine yardımcı oluyor. 

Nasıl Kullanabilirim ?
1-) Programa Giriş Yap: Bu adımda sizleri üç farklı bölüm bekliyor. Üye Girişi, Üyelik Alımı ve Key Yükleme. Programa üyelik almadan giriş yapamıyorsunuz, üyelik alıp üç günlük ücretsiz (deneme) sürümü kullanmaya başlıyabiliyorsunuz. Dilerseniz 15 (on beş) günlük veya 30 (otuz) günlük key alabilirsiniz.
2-) Ücretli Paketler: Bu adımda üyelik hesabınızı genişletebilir ve Alexa'da daha hızlı düşmeye başlayabilirsiniz. Dört farklı üyelik tipi mevcuttur Normal Üye (üç gün ücretsiz deneme), Ekstra (On beş veya Otuz günlük), Gold (On beş veya Otuz günlük), Platin (On beş veya Otuz günlük) ile sınırlıdır. Dileyen key süresini uzatabilir Altı aydan uzun key alanlara %10 indirim yapılacaktır.

1-) Üyelik Al: Bu adımda programa giriş için üyelik almamız gerekecek. Programdan bir sefer üyelik alabilirsiniz. Onun için dikkatli doldurun.

2-) Kayıt: Bilgilerimizi dikkatlice konuştuktan sonra "Kayıt" butonuna tıklayarak işlemimizi tamamlıyoruz.

3-) Giriş: Kayıt başarılı mesajını gördükten sonra programa giriş yapabiliriz.











1-) Site Adresi: Site adresini örnekte ki gibi giriyoruz. "http://www." adresini eklemeyin. Aksi halde program çalışmayacaktır.
2-) Kelime Araması: Bot sitede gezerken hangi kelime üstünde yoğunlaşsın istiyorsanız yazınız. Eğer bir kelime üstünde yoğunlaşmak istemiyorsanız boş bırakın.
3-) Başlat: Tüm içeriği düzenledikten sonra son olarak programı başlatıyoruz.
4-) Ekstra Ayarlar: Programın otomatik olarak uygulamasını istediğiniz ayarları giriniz. Eğer Fabrika Ayarlarını bozmak istemiyorsanız ellemeyin.

Yan tarafta ücretli paketleri görüyorsunuz. Eğer beğenir ve faydasını görürseniz (ki göreceksiniz) satın alabilirsiniz.

Herkese kolay gelsin...

Alexa Sıra Düşürücü İndir

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder