» »Unlabelled » VideoBlog – Ücretsiz WordPress Video Teması

Wordpress video temasini sizlerler paylasiyoruz  bu  video temasi tamamen ücretsiz olup temayi yapan kişi sadece footerdaki linkin kaldirmamasini rica ediyor md5 kirmayi bilen  var ise oo işide halledip  burada  link verirse  konumuza ekleyecegiz işte worpress video temasi özellikleri hakkinda bilgiler.



1.  Yönetilebilir 2 adet menü var üst menü ve alt menü isimleriyle header ve footerde.
2. Temanın admin paneli mevcut bu panel yardımı ile bütün alanları yönetebiliyorsunuz. Reklam alanları, sosyal medya linkleri, footer sayaç alanı vs.
3. Temanın widget desteğide mevcut.
4. Xhtml yapısı Valid değerlerde, kullanılan pagenavi style eklentisi hariç Css değerleride valid.
5. Temayı isterseniz video sitesi isterseniz dizi film sitesi olarak kullanabilirsiniz. <!–nextpage–> ile part sistemi temanın yapısında mevcut.
6. Temada footer link zorunluluğu var Blogizma’nın linki mevcut ve kaldırma şansınız yok. Fonksiyon dosyası şifrelidir. Diğer dosyalar tamamen açık kaynak.
Temanın kurulumu ve ayarlarında BU SAYFADAN ulaşabiliriniz.
.zip ve .rar şifreleri :  blogizma.org  dur!
İndirdiğiniz dosya şifresi blogizma.org dur
VideoBlog – Ücretsiz WordPress Video Teması demo
VideoBlog – Ücretsiz WordPress Video Teması indir

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder