» »Unlabelled » Botlu Synews haber scripti indir full download

Haber script botlu olarak arayanlar için kaçırırılmaması gereken bir  habe script ile karşınızdayız ensonhaber ve video otomatik script ile beraber paylaşılmaktadır.Haber script ile ilgili kısaca bir bilgi vermek gerekirse 2 yolla video ve haberleri çekebilirsiniz.
www.siteismi.com/ensonhaber www.siteismi.com/ensonvideo bu şekilde günde bir kaç kere giriş yaparsanız bir anda bütün haber ve videoları eklemiş olursunuz. Rica ediyorum çalışmıyor demeyin ayarları yaptıkdan ve db yi import ettikden sonra mükemmel çalışmaktadır . Sanıyorum İnternet üzerinde paylaşılan ücretsiz tek botlu synews paketi. Bunun satışını yapmak isteyen kişiler olabilir veya kendi sitelerinde kendi paylaşımları gibi göstermeye çalışanlar eğer adminin bir paylaşım skalası varsa kendine göre düzenleme yapabilir .

Bu FTP Dosyaları
https://hotfile.com/dl/164864177/c6a...botlu.rar.html

Buda sql 
https://hotfile.com/dl/164864253/d9c...haber.rar.htm
l
RAR PASS:sextvizle.com

İNDİRME LİNKLERİ YENİLENMİŞTİR.

DEMO GÖRÜNTÜ:

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder