» »Unlabelled » WordPress Seo Eklentisi indir

Googlenin gözünde iyi bir yere sahip olmak için wordpress blogunuz var ise şimdi bu konuda sizlere gerekli olan kullanmanız gereken seo eklentilerini size açıklamaları ile birlikte sizlere sunacagım işte wordpress seo eklentileri.



Önceki Yazı Link
Son yazılarınızın en altından özet bir açıklama ve anahtar kelimeler aracılığıyla bir önceki yazınıza linkleme yapan eklenti, site içi link inşaası adına önemli bir işlevi bulunmaktadır. Açıklamaların değiştirilebilir olması, sadece benzer kategoriler arasında çalışabilmesi eklentinin özellikleri arasındadır. Etkili bir site içi seo için kullanılmasını tavsiye ederiz.
Etiketlere Title
WordPress’in varsayılan etiket yapısında varolmayan title kodu bu eklenti ile sağlanmaktadır. Yazı etiketleri ve etiket bulutlarına etiketin kendi isminden title ekleyerek etkili bir seo uygulaması yapılmasını sağlamaktadır. Etiketlerinizin Google aramalarında daha öne çıkmaları için bu eklentinin kullanımını öneririz.
Wpseo 3.0
Wpseo eklentisi wordpress için oluşturulmuş ücretli ve en gelişmiş özelliklere sahip eklentidir. Profesyonel bir kullanım gerektiren eklenti, bu konuda hakimiyeti veya bilgisi olmayanların yanlış kullanımı ile olumsuz sonuçlar verebilir. Ancak iyi bir optimizasyon yapılmış wpseo ayarı ile seo adına etkili sonuçlar sağlayabilirsiniz.
GZippy
Daha önce de yer verdiğimiz eklenti, wordpress sitelerin %70 e varan oranlarda html yapılarını sıkıştırarak daha hızlı olmasını sağlamaktadır. Seo açısından da öneme sahip gzip özelliğini bu eklenti ile herkese tavsiye ederiz.

Güncel Seo Eklentileri Adresleri


Wpseo 3.0 indir.http://wpseo.de/

GZippyhttp://wordpress.org/extend/plugins/gzippy/

Önceki Yazı Link

Etiketlere Title

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder