Merhaba arkadaşlar,
Bugün sizlere google'ın ücretsiz servisi blogger'ı kullanarak nasıl para kazanacağınız hakkında detaylı bilgi vermek istiyorum.


Bugün blogger programıyla oluşturduğunuz ücretsiz blogunuza günde nasıl 10bin-50bin ziyaretçi çekeceğinizi ve bu ziyaretçileri nasıl dolara dönüştüreceğinizi göreceğiz. Popüler forumlardan biri olan ytpara'da da bu olayların gündeme gelmesiyle elimdeki programı sizlerle ücretsiz olarak paylaşmak istiyorum.

Program yurtdışı kaynaklarından elde edilmiştir. Ücretsiz bir blog oluşturduktan sonra programa blogunuzun adresini mail adresinizi ve şifreyi giriyorsunuz. Bir noktada erişim izni veriyorsunuz. Daha sonra o google hesabınızdaki tüm bloglara otomatik olarak toplu ve yarı özgünleştirilmiş içerikler ekleyebiliyorsunuz. Siz sadece etiketlere yani konuya karar veriyorsunuz, program uygun içerikleri derleyip görsel dosyalarıda eklenmiş şekilde blogunuzda paylaşıyor. Ayrıca ücretsiz sosyal paylaşım ağlarıylada entegre çalışan bu program hem yayın yapıyor hemde siz isterseniz sosyal ağlarda yayınlarınızın reklamını yapıyor..

Google adsensenin gözünde türkiye hiti ve tıklaması para etmezken bu program ile oluşturacağınız ingilizce bloglara tıklama başına 1 tl TO oranı %3-4 seviyelerinde gidecektir. Yani günlük bin ziyaretçisi olan bir blog size ayda ortalama 2-3bin lira para kazandıracaktır. Kazançlar sadece adsense ile sınırlı değildir. Ayrıca popup popunder gösterim başı kazandıran reklam modelleride ekleyebilirsiniz.

Program paha biçilemez bir değerdedir. Siz oturun o para kazansın. Sizin için google da en çok para kazandıran kelimelerin analizini yapabilir. Para kazandıran kelimelerin aranma hacimlerini ve yoğunluklarına yine programdan ulaşabilirsiniz. Kısacası çok fonksiyonlu bu eşsiz programa ücretsiz olarak hemen sahip olabilirsiniz. Acele edin!

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder