Merhaba Bedava-Sitem Severler! Geçtiğimiz birkaç hafta içinde bir arkadaşımız çift kolonlu portal veya genel blog teması isteğinde bulunmuş. Tabi ki özel isteklere cevap vermiyorum, çünkü; çok fazla yoğunluk olabiliyor. Bu yüzden arkadaşımızın isteğini tam bi' özel istek değerinde değilde herkesin kullanabileceği birşey olmasını istedim herneyse. Bedava-Sitem de entegreli çok az çift kolonlu tema mevcut. Bu nedenle bu sorunu da göz önünde bulundurarak geçmişte paylaştığım fakat 404 olmasından sonra arşivlenip, silinip, unutulan bu temayı tekrar aktif ederek kullanıcıların göz önüne serdim.

Temanın Ayrıntıları
* WordPress entegresi yoktur. HTML / CSS tabanlıdır.
* Temanın logo ve banner hariç hiçbir yerinde görsel kullanılmamıştır. (Çok iyi bir avataj! Bu demek oluyor ki; sonsuza kadar temayı hatasız kullanabilir, sunucudan silinme gibi hiçbir derdi de olmaz!)
* CSS optimize edilmiştir.
* Dosya içeresinde "Tasarım Üst", "Tasarım Alt", "Css" kodları mevcuttur.
* Çift kolondur. Temanın sağ kısmındaki sidebar sola, solda ki sidebarı ise sağ kısma yerleştirebilirsiniz.
* Reklamlar ve bazı ekstralar CSS  ile düzgün ve sade hale getirilmiştir.

Ayrıca temanın GtMetrix puanı ise çok iyidir (CSS kısmında görsel kullanılmadığı ve optimize edildiği için.);



Son Olarak
Bu ve diğer tüm temalar ücretsizdir ve kesinlikle warez yolu ile entegreli temalar değildir! Bu sebeple gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ayrıca temanın kodlarında hiçbir şifreleme yoktur bu yüzden lütfen emeğimiz için temanın en alt kısmında olan isimler ile lütfen oynamayın. Kendi isminizi de en alt kısma ekleyebilirsiniz. Bu anlayışınız için de teşekkür ederiz.

NOT
Logoyu değiştirdiğiniz zaman temanın en üst kısmında bulunan 468x60 reklam alanın da yükseklik değeri değişecektir. Kullandığınız logonun ve 468x60 reklamın karşılıklı eşit olması için, temanın CSS kodlarına gidin ve "banner_468" CTRL+F yolu ile aratıp "margin-top:10px" değeri ile oynayın. Bu şekilde logo ve reklam aynı hizada olacaktır.

    Tasarım Özellikleri:
  • Çift Kolonlu
  • Sol Sağ ve Üst Menü
  • 2 Geniş Reklam Alanı


Tasarımın üzerindeki yazı:
Tasarımın altındaki yazı:
CSS kodu:

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder