Bu yazımızda , işinize yarayabilecek bir kaç adet chrome eklentisinden bahsedeceğiz..

Sadece blogger kullanıcıları için değil , webmaster olan herkesin işine yarayabilecek eklentilere değineceğiz..

RSS Feed Reader


RSS Feed Reader Chrome eklentisi ile , sevdiğiniz yada sürekli takip ettiğiniz blog/siteleri, chrome tarayıcınıza ekleyebilir , eklediğiniz blog/site yeni bir içerik girdiğinde , eklenti size bildirim yaparak uyarır , kısacası RSS Feed Reader eklentisi ile yeni konulardan hemen haberdar olabilirsiniz..


Awesome Screenshot



Awesome Screenshot eklentisi ile , blogger blogunuzda rahatlıkla ekran görüntüsü alabilir isterseniz bu ekran görüntüsü üzerinde değişiklikler yaparak kaydedebilirsiniz..


SEO Status Pagerank/Alexa


SEO Status Pagerank/Alexa Eklentisi ile , blogger blogunuzun alexa sıralamasını ve pagerank değerini görebilirsiniz..Kısacası bu eklentimiz o an ekranda bulunan site/blogun alexa ve pagerank değerini gösterir , oldukça kullanışlı olan SEO Status Pagerank/Alexa chrome eklentisini tavsiye ediyoruz.




Bir başka yazımızda , diğer eklentilerdende bahsedeceğiz , sizinde bildiğiniz eklentiler varsa bizimle paylaşabilirsiniz..


<<< Bu Yazı için Arama Sonuçları  >>> 

Blogger Chrome Eklentileri , Blogger Chrome Widgets ,Chrome eklenti , chrome , chrome blogger , blogger için chrome eklentileri


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder