» » » » » » » Eklentilere Kaydırma Çubuğu Ekleme ( Scroll Box Widget )


Eklentilere Kaydırma Çubuğu Ekleme ( Scroll Box Widget )

Blogger blogunuzda kullandığınız eklentiler blogunuzda çokmu yer kaplıyor ? Bu eklentimizle , blogger blogunuzda kullandığınız eklentinizi kaydırma çubuğu olan bir kutu içine alabileceksiniz..

Böylelikle , Uzayıp giden eklentileriniz fazla yer kaplamayacak..

Üstelik bunu yapmak çok basit hemen anlatıma geçelim..
<div style="width:200px;height:350px;overflow:auto; ">

Buraya eklediğiniz eklentinin kodları gelicek

</div>
Yukarıdaki kod içinde kırmızı ile yazılmış olan yazı yerine , siz blogunuzda kullanmak istediğiniz eklentinin kodlarını yazacaksınız..Mavi ile işaretlenmiş olan rakamlardan, eklentinin genişlik ve yükseklik ayarlarını yapacaksınız..örnek olarak , sidebar kısmınız 200px genişliğinde ise 200px değeri vermeniz uygundur..uzunluk değerini eklentinize göre düzenlersiniz..


<<< Bu Yazı için Arama Sonuçları  >>>

Eklentilere Kaydırma Çubuğu Ekleme , Eklentilere Kaydırma Çubuğu Ekleme ( Scroll Box Widget ) , Kaydırma Çubuğu Ekleme , Blogger Kaydırma Çubuğu Ekleme , Kaydırma Çubuğu Eklentisi , Kaydırma Çubuğu Widget , Scroll Blogger


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder