Kilitli , Kaldırılamayan Eklentileri Kaldırma

Blogger blogunuzda , Şablon değişikliği sonucu , Bazı eklentileri kaldıramayabilirsiniz, yada yukarıdaki resimdeki gibi , powered by blogger yazısının bulunduğu eklenti kilitli , kaldırılamayabilir olabilir..

Bu yazımızda, blogger için kaldıramadığınız kilitli eklentilerinizi nasıl kaldırabileceğinizi anlattık..


Blogger blogunuzda Yerleşim sayfanıza girin..


Yukarıdaki örnek resimde gördüğünüz , Attribution eklentisi kilitli durumda kaldırılamıyor , yanındaki Düzenle butonuna bastığımızda aşağıdaki resimdeki panelimiz açılıyor..


Üstteki örnek resimde gördüğünüz gibi , Attribution adlı eklentimizin Kaldır bağlantısı yok , bu yüzden bu eklentiyi kaldıramıyoruz...

Aşağıdaki anlatılanları uyguladıktan sonra şu şekilde bir sonuç alacağız..


Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi , eklentimizin artık Kaldır Butonu aktif..

Eğer blogger blogunuzda , sizinde kaldıramadığınız , kilitli eklentiler varsa aşağıdaki anlatım ile , blogunuzdan kaldırabilirsiniz..

Anlatıma Geçelim..

Blogger blogunuzda Yerleşim sekmesine girin , Kaldırılamayan eklentiniz, yani kilitli olan eklentinizin ismini blogger şablonunda aratacağız...Bizim örneğimizde Attribution eklentisi olduğu için , biz şablon kısmında Attribution şeklinde arama yaptık , siz kaldırmak istediğiniz eklenti adını yazın.... ( Widget Şablonlarını Genişlet kutucuğunu işaretlemeyi unutmayın )
<b:widget id='Attribution1' locked='true' title='' type='Attribution'>
<b:includable id='main'>
<b:if cond='data:feedbackSurveyLink'>
<div class='mobile-survey-link' style='text-align: center;'>
<data:feedbackSurveyLink/>
</div>
</b:if>




/// Yukarıdaki kod içinde geçen kırmızı true yazısını

Aşağıdaki gibi false olarak değiştiriyoruz ///







<b:widget id='Attribution1' locked='
false' title='' type='Attribution'>
<b:includable id='main'>
<b:if cond='data:feedbackSurveyLink'>
<div class='mobile-survey-link' style='text-align: center;'>
<data:feedbackSurveyLink/>
</div>
</b:if>

Attribution kelimesini aramamız sonucunda yukarıdaki kod dizilimini buluyoruz , Kod içinde kırmızı ile geçen true kısmını false olarak değiştireceğiz , böylelikle blogger blogunuzda kaldıramadığınız eklentinizi kaldırabilecekseniz..



<<< Bu Yazı için Arama Sonuçları  >>>

Blogger Kaldırılamayan Eklentileri Kaldırma , Kaldırılamayan Eklenti , Blogger Eklenti Kaldırma , Kaldırılamayan Widget Kaldırma , Blogger Eklenti Kaldırma Sorunu , Eklenti Nasıl Kaldırılır , Kilitli Blogger Eklentisi

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder