Blogger 404 Sayfası Oluşturma eklentisi

Blogger blogunuzda 404 içerik bulunaması eklentisini kullanmak istermisiniz ? 404 sayfamız , blogunuzda daha önceden yayınlamış olup daha sonra sildiğiniz konuları yada , sayfanızı ziyaret eden kullanıcıların yanlış adres araması sonucunda karşılarına çıkacak sayfadır..

Malum bloggerin orjinal 404 içeriği hiç iyi değil , Blogger 404 Sayfası Oluşturma eklentisini kullanmak için öncelikle aşağıdaki resimdeki sırasıyla 1 - 2 ve 3.cü adımları izleyin..

Açılan kısma aşağıdaki kodu yapıştırınız..
<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
<a href="http://
eklentileri.blogspot.com" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"><img border="0" height="320" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBDj-7IPFNU1MJelvGFhFqjKWKM3X8_hwxZpwBKYaItYg3E3RUM8Cu8003zb7Q1BgBcORbEtpsgrPR8RopNq7yrqfoXNYpwUVHtrT0tlRZwc7l7tX4JpZG1ZIytfFONv6cbwPYtAByfVE_/s1600/404.png" width="400" title="Ana Sayfaya gitmek için TIKLAYIN"/></a></div>

Kod içinde kırmızı ile geçen , eklentileri.blogspot.com yerine kendi blog adresizi yazınız ve değişiklikleri kaydet butonuna basınız...artık Blogger için 404 sayfanız hazır...Demo için Tıklayınız..

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder